Oban changes to STANDOUTMEDIA | Stefan Avivson

A Danish article about Oban Changing name to STANDOUTMEDIA. Taken directly from the Danish Marketing newspaper www.markedsforing.dk

Oban skifter navn og direktør

Standoutmedia er Obans nye navn, og Jacob Laurvigen er den nye administrerende direktør.

New media-bureauet Oban, der har specialiseret sig inden for bl.a. webstrategi, søgemaskine-optimering, design og usability, har skiftet navn til Standoutmedia.

Stefan-Avivson-in-Office---

Samtidig afløser Jacob Laurvigen den hidtidige direktør Stefan Avivson, som sidste år stod i spidsen for etableringen af det danske kontor sidste sommer. Stefan Avivson fortsætter som teknisk direktør i bureauet.

Bureauet blev sidste efterår udpeget af Udenrigsministeriet som partner i projekt ”Branding Denmark”, som skal køre i resten af 2008.

– Så opgaven de seneste måneder har været at samle vores netværk af eksperter og udvide netværket, hvor vi har manglet kompetencer set i forhold til erfaringsniveau, brancher og lokalkendskab. Vi står nu med verdens mest omfattende netværk af specialister, der har leveret ”Outstanding Performances” og det er vi stolte af, siger Jacob Laurvigen, og tilføjer:

– Standoutmedias ambition er at blive verdens førende new media-bureau, sammen med vores kunder, ansatte og ikke mindst et konstant udvidende netværk af verdens bedste professionelle online strateger.

Her kan du se bureauets nye hjemmeside.

sit